Rengeteg kreatív blog van a neten, joggal felmerülhet a kérdés, miért is csinálok még egyet... Amit látok, hogy a blogok 90 %-a gyönyörű, látványos, és valóban nagyon ötletes. De...

1, Világválság van. Vaskos bankszámlám meg nincs... Nincs sokezer Ft-om megvalósítani 1-1 ötletet, bármennyire is szeretném. És azért mert nem vet fel a pénz, igényeim még vannak... :) Megkockáztatom, hogy ízlésem és kreativitásom még több is mint jónéhány milliomosnak.

2, Magyarországon élünk... ne értsétek félre, nem állok neki szapulni az országot. Szeretem! :) De gyakran 50-100 km-t utazhatnék egy-egy hozzávalóért. Ez munka és család mellett kissé bonyolult. Amíg nem lesz Kreatív Hobby bolt minden kistelepülésen, marad a "Szegény ember vízzel főz" elv, azaz otthoni, illetve bárhol beszerezhető hozzávalókkal dolgozom.

3, Van egy tündéri családom: egy türelmes férjem, egy óvodás kisfiam, egy szép kis házunk - és jó sok munkám. Nem jut elég szabadidő nekem, ami nem baj, de épp ezért igyekszem egyszerű és gyors ötletekkel előrukkolni.

Minden véleményt és ötletet szívesen fogadok - vendégszerzőket is ;) ... -, célom egy használható, családcentrikus és üdén ötletes blog létrehozása. Remélem sikerül!